От  Републиканци за България във Варна зарадваха с благороден жест

...
От  Републиканци за България във Варна зарадваха с благороден жест
Коментари Харесай

Зарадваха с нова техника, дрехи, обувки и лакомства обитателите на Комплекса за социални услуги във Владиславово

 От   " Републиканци за България " във Варна зарадваха с доблестен жест ръководството и жителите на Комплекса за обществени услуги за деца и младежи във " Владиславово ".

След координиране с директорката на комплекса за потребностите на техните ученици и обслужващ личен състав, са закупени две миялни машини, препарати за разчистване, перилни препарати, облекла,  обувки и лакомства за децата и младежите от центъра, който се намира в регион " Владислав Варненчик ".      

" От името на децата, младежите и екипа на Комплекс за обществени услуги  показвам най-сърдечна признателност за направеното от Вас подаяние.

Подобен жест е демонстрация на изключително благородство  и ние високо ценим това. Благодарение на хора като Вас ние съумяваме да развиваме активността си, да оказваме помощ за възстановяване положението на децата със специфични нужни и по тази причина те могат да водят оптимално пълностоен метод на живот и да имат същите благоприятни условия и условия като другите деца. Да направиш положително е най-чистата демонстрация на човещина! Запазете своята вяра в положителното и я предавайте на другите към вас. Пожелавам ви доста здраве и доста шанс! ",  се показва в благодарствено писмо от директорката на Центъра Дияна Дянкова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР